aidantaustaa -

FILM tips!

NU blev de mest komedi.. Men nästa gång ska jag slänga in lite mer av de andra också!

Seven Pounds

Ben Thomas är en man som står inför ett vägskäl i livet och som söker efter ett sätt att lätta sitt skuldtyngda samvete. Han upptäcker att han har möjlighet att förändra livet för sju främlingar som alla förtjänar en andra chans. Men när en av dem fångar hans hjärta måste han bestämma sig för om han ska avslöja sin hemlighet - även om det innebär att han får ge upp sitt nya kall.

10/10 !

Outlander

Kainan, en man från en annan värld kraschlandar på jorden med sin märkliga farkost, mitt under vikingatiden. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen kommer honom tätt i spåren och förintar allt i sin väg i jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och avancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret.

9/10

Role Models

Två försäljare, Danny och Wheeler, kraschar höga på sin egen energidryck företagets bil. De ställs inför rätta och domaren låter dom välja mellan att skaka galler eller göra 150 timmars samhällstjänst på ett stödcenter för ungdomar. Efter bara en dag med ungdomarna ter sig fängelset som rena drömtillvaron. När centrets föreståndare ger dom ett ultimatum tvingas Danny och Wheeler att använda sig av sin något omogna visdom för att klara de utmaningar som väntar. Världens sämsta förebilder kommer att visa att det ibland krävs ett rikspucko för att uppfostra ett barn.

10/10 !!

Dan in Real Life

När den ensamstående pappan Dan Ashburn träffar släkten stöter han oväntat på sin drömkvinna, som samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Dan upptäcker snart att det är väldigt svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting.

Rolig film! haha xD 8/10

Bedtime Stories

När Skeeter Bronson sitter barnvakt åt sin systers barn berättar han de mest fantastiska godnattsagor, alltid med sig själv i hjälterollen. De hänförda barnen älskar berättelserna och bättrar gärna på dem med sina egna, fantasifulla bidrag. När delar av historierna plötsligt en dag blir verkliga vänds Skeeters liv upp och ned och han måste nu försöka hitta fram till sitt eget "lyckliga slut".

9,5/10

The Accidental Husband

Dr Emma Lloyd är en så kallad kärleksexpert. Varje dag slukar New Yorks radiolyssnare hennes kunniga handledning i kärleksfrågor och följer hennes råd – om allt från bröllopstårtor till plågsamma hämndmetoder! Men när hon en dag ger fel svar till fel kvinna får kärleksexperten en extremt arg och seriöst sexig brandman på halsen. Och så visar sig kärleken från sin mest osannolika och oförutsägbara sida!

Vad jag kommer ihåg så va den rätt kul:P 9/10

The Bucket List

När Carter Chambers för länge sedan gick på college, föreslog hans filosofiprofessor att eleverna skulle sammanställa en lista på saker de ville se, göra och åstadkomma i sina liv. Han kallade det för en"bucket list"efter uttrycket "kick the bucket" som betyder "trilla av pinn". Affärsmannen och miljardären Edward Cole har däremot aldrig sett en lista utan slut. Carter och Edward hamnar i samma sjukhusrum och har nu mycket tid att fundera på både vad som komma skall och det förflutna, och då inte minst hur mycket de har rått över själva i sina liv. Trots sina olikheter upptäcker de snart att de har två stora saker gemensamt: Ett behov att förlika sig med de personer de varit och alla val de har gjort, och en ohämmad önskan att tillbringa sin resterande tid med att göra allt som de drömt om.

9/10, Härliga gubbar dedär!

Year One

Efter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om.

9,5/10, KUL! eller så är de bara ja som har dålig humor;)

Zack and Miri make a porno

Vad gör man när elbolaget stänger av strömmen och de sista pengarna har gått till en mansdildo? Man kastar kläderna, slår på videokameran och börjar spela in ”Star Whores – The Movie”!

9/10, Fick sig några skratt;)

I Love You, Man

Den framgångsrika mäklaren Peter Klaven som, efter att ha förlovat sig med sina drömmars kvinna Zooey, till sin förtret upptäcker att han inte har någon manlig vän nära nog att vara hans best man. Peter ger sig genast ut på en rad bisarraoch obekväma ”mansdejter” i syfte att finna en sådan vän, vilket han också gör när han träffar Sydney Fife – en karismatisk man som älskar att ha kul, raka motsatsen till Peter, och de två männen fäster sig omedelbart vid varandra. Menju mer närstående de två männen blir, desto mer skadas Peters förhållande till Zooey och i slutändan tvingas han göra ett val mellan sin fästmö och sin nyfunne vän i en historia som på ett komiskt sätt utforskar vad som ligger i kärnan av manlig vänskap och vad det verkligen innebär att vara vänner

10/10


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0