FILM Tips!

Ja de var ett tag sen jag tipsade om film men här kommer de några !;)

Law Abiding Citizen

Clyde Sheltons liv slås i spillror när två inbrottstjuvar mördar hans familj. Bevisningen är svag och åklagaren Nick Rice satsar på en uppgörelse som innebär döden för den ene och ett lindrigt straff för kompanjonen. Men Shelton ser utgången som ett hån och tio år senare återvändar han för att sätta en lika genial som galen plan i verket. En hämnd av episka proportioner, som inte bara riktas mot den frigivne mördaren, utan mot alla inblandade i rättegången...

SÅ J*VLA BRA! MÅSTE SES!


Sommaren med Göran - En midsommarnattskomedi

Handlingen utspelar sig under en sommar och kretsar kring Göran, en kärlekstörstande kille som söker efter kvinnan i sitt liv. Humor och romantik bland unga ängsliga innerstadsbor i Stockholm och överklassen i Göteborgs skärgård. En våt svensk midsommarhistoria som tar sin början med jakten på den stora kärleken och kulminerar på Doddes klassiska årliga midsommarfest där intrigerna avlöser varandra.


It's Complicated

Jane är mor till tre vuxna barn, äger en blomstrande restaurang i Santa Barbara och har, tio år efter skilsmässan, ett vänskapligt förhållande till sin exmake, advokaten Jake. Men när Jane och Jake reser bort tillsammans för deras sons collegeexamen börjar saker och ting bli komplicerade. En oskyldig måltid tillsammans leder till något ingen av dem hade kunnat förutse – en kärleksaffär. Då Jake är omgift med den mycket yngre Agness har Jane helt plötsligt blivit den andra kvinnan. Fångad mitt i den pånyttfödda romansen är Adam, en arkitekt som anställts av Jane för att designa om hennes kök. Även Adam läker såren från en skilsmässa men faller snart för Jane. Han inser dock snart att han blivit en del av en inveckladkärlekstriangel. Bör Jane och Jake försöka gå vidare med sina liv eller kan det vara så att kärleken är ljuvligare vid andra försöket? Det är.. komplicerat

Did You Hear About the Morgans?

I komedin ”Har du hört ryktet om Morgans?” får vi följa ett framgångsrikt par från Manhattan, Meryl och Paul Morgan, vars äktenskap är på väg att falla sönder. Men då de blir vittnen till ett mord tar FBI ansvaret för att skydda sina vittnen och skeppar iväg paret Morgan till en pytteliten stad i Wyoming. Om deras förhållande var i riskzonen förut, håller det nu på att ödeläggas totalt i ödemarken ... såvida inte deras nya, BlackBerry-fria liv kan hjälpa paret Morgan att slå av på takten och gjuta nytt liv i sin passion.

9 / Nine

När den lilla trasdockan 9 vaknar till liv är han i en helt övergiven värld. Alla människor har försvunnit och det är bara av en slump som han stöter på ett litet samhälle med andra som tagit skydd från de skräckinjagande maskiner som far fram längs landskapet. Trots att 9 är ny i gruppen så övertygar han alla att gå till attack och ta reda på varför maskinerna är ute efter dem. Det blir ett spännande och hjärtvärmande äventyr som bevisar att alla kan vara hjältar.

Gamer


I en nära framtid kontrollerar spelare dödsdömda fångar i multiplayerspelet Slayers. Överlever fången 30 spel vinner han sin frihet och den morddömde Kable har kommit längre än någon annan. Folket hyllar honom som den nya tidens gladiatorhjälte och utanför den skoningslösa krigszonen väntar hans fru och barn på benådningen. Men Ken Castle, spelets excentriske skapare, har ett dolt motiv och kan inte riskera att Kable når hela vägen fram.


Wow Sandra!


Tihii lilla jag som Sandra har fotat!=)
Hon är ju bara bäst;)
Hon är även me och tävlar me denna bild och en annan, gå in på hennes blogg och läs mer:)

Jag gillar bilden! Va tycker ni?=)

RSS 2.0