Ghost rider

Nu ska jag sätta mig och se min hittade film och äta nudlar!!:D


Ghost Rider

Stuntmotorcyklisten Johnny Blaze (Nicolas Cage) var bara tonåring när han sålde sin själ till djävulen (Peter Fonda). Flera år senare är Johnny en världskänd våghals på dagen, men på natten förvandlas han till Marvels legendariske seriehjälte Ghost Rider. Han är djävulens prisjägare med uppdrag att finna onda själar på jorden och föra dem till helvetet. Men när ödets nyck för Johnnys gamla kärlek (Eva Mendes) tillbaka in i hans liv, inser han att han har en sista chans till lycka om han kan besegra djävulen och vinna tillbaka sin själ. För att lyckas med detta måste han besegra Blackheart (Wes Bentley), djävulens ärkefiende och egensinnige son, vars plan att ta över sitt fars rike kommer att skapa ett inferno på jorden om inte Ghost Rider lyckas stoppa honom. Stuntmotorcyklisten Johnny Blaze (Nicolas Cage) var bara tonåring när han sålde sin själ till djävulen (Peter Fonda). Flera år senare är Johnny en världskänd våghals på dagen, men på natten förvandlas han till Marvels legendariske seriehjälte Ghost Rider. Han är djävulens prisjägare med uppdrag att finna onda själar på jorden och föra dem till helvetet. Men när ödets nyck för Johnnys gamla kärlek (Eva Mendes) tillbaka in i hans liv, inser han att han har en sista chans till lycka om han kan besegra djävulen och vinna tillbaka sin själ. För att lyckas med detta måste han besegra Blackheart (Wes Bentley), djävulens ärkefiende och egensinnige son, vars plan att ta över sitt fars rike kommer att skapa ett inferno på jorden om inte Ghost Rider lyckas stoppa honom.

FILM tips!

Nu blev de blir mer blandat:P

Zombieland

USA har blivit ödelagt av de levande döda, och en liten grupp överlevande måste försöka samarbeta för att klara kampen mot horden av zombies som är ute efter dem.

Haha en komedi film!;) Säger bara, dum idé att klä ut sig till zombie..... HAHA
Bio premiär: 2009-10-23.  Ja vissa har ju redan sett den .. (A)

The Taking of Pelham 1 2 3

Ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Mr Blue kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Veteranen Zachary Garber, är polisen som förhandlar med kaparna och får de inte sin vilja igenom, kommer de att börja döda en efter en i gisslan. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.

Brabra!:)

X-Men Origins: Wolverine

Hugh Jackman attackerar rollen som Wolverine ännu en gång! Denna adrenalinhöjdare sätter sina rakbladsvassa klor i Logan / Wolverines våldsamma och romantiska bakgrund. Vi får veta bakgrunden till hans komplicerade relation med Victor Creed / Sabretooth och mer om det olycksbådade Weapon X-program som är orsaken till hans ursprungliga raseri. På vägen möter Wolverine andra legendariska mutanter som Deadpool och Gambit. Förbered dig på ett djupare, mörkare och mer spektakulärt kapitel i X-men-sagan!

Jag tycker de är en hemskt bra film! Ja diggar wolverine;) Hugh jackman är hotstuff!

The Mist

David Drayton och hans unge son Billy ingår i en stor grupp livrädda människor som blir fångade i ett snabbköp efter att en märklig och utomjordiskt tät dimma dragit in över den lilla staden. David är den förste som inser att dimman döljer något – något dödligt som smyger omkring och vakar över dem, något skräckinjagande och omänskligt. Deras överlevnad är helt beroende av viljan att samarbeta – men är det möjligt, sett till den mänskliga naturen? Allt eftersom får förnuftet stiga åt sidan till förmån för fruktan och David börjar undra vad som skrämmer honom mest - varelserna utanför eller människorna vid hans sida?

BraBRA skräck!!! Och ja hatar skräck annars men de där va såååå bra!

Død snø ( Död snö )

En gammal ondska ligger gömd under snön i den norska fjällvärlden sedan Andra Världskriget. För sex ungdomar som sett fram emot en härlig skidsemester förvandlas tillvaron till en levande mardröm när de hotfulla skuggorna utanför deras ensliga stuga plötsligt tar form. De är nazister. Och zombies. Och de är förbannade!

Hahahaha så ja skrattade... Komdei/skräck/action typ:D

The Proposal

Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men de blir inte riktigt som dom har tänkt sig

Braaaaaa !

The Ugly Truth

För att få hjälp med sitt trassliga privatliv, ber en tv-producent (Katherine Heigl) om hjälp från en av reportrarna på tv-programmet (Gerard Butler), en riktig mansgris. Hon får genomgå en mängd olika test för att bevisa hans teorier om förhållanden och äkta kärlek. Hans smarta prov visar sig dock få oväntade resultat.

Braabraa :P skrattade i bio salen !

Into the Wild

Into the Wild” är inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung man som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

In the Electric Mist

En prostituerad kvinna hittas mördad i Louisianas träskmarker. Spåren leder den luttrade polisen Dave Robicheaux till en gammal bekant, gangsterbossen Julie "Baby Feet" Balboni, som med järnhand styr New Orleans undre värld. När sedan nya detaljer kring ett 35 år gammalt mordfall kommer fram, upptäcker Robicheaux ett samband med den pågående utredningen. Plötsligt befinner han sig i en härva av mörka hemligheter, lögner och ond bråd död...

Juno

Juno MacGuff (Ellen Page) är en cool och självsäker tonåring som får en nio månaders utflykt i vuxenlivet när hon blir oplanerat gravid - och bestämmer sig för att leta rätt på de perfekta adoptivföräldrarna till sitt kommande barn. Med hjälp av sin charmigt blyge pojkvän (Michael Cera), sin stöttande pappa (J.K. Simmons) och rejäla styvmamma (Allison Janney) hittar Juno så småningom ett välbärgat par (Jennifer Garner och Jason Bateman) som längtar efter att få adoptera sitt första barn.

Lite höst bilder av Sandra E.

Lite bilder från när jag Och Sandra var ute med hundarna:P
Fotade ju som en del bilder;) Så klart snodda från sandras blogg!:D

http://ifyouknewme.blogg.se/
Duktig fotograf, fast än du är "nybörjare"..

Min Dixie!




Dixie & Zolo, springer som galningar!


Zolo! haha :D


Så fint, ME LIKE !


Choklad tårta!

Chokladtårta

chokladtårta
God chokladtårta med banan och grädde som fyllning.

Recept på en god tårta med chokladbottnar, fyllning med banan och grädde och chokladglasyr!

Klocka Tid: 1 timme effektiv tid

Portioner 6-8 portioner

Ingredienser du behöver:

Tårtbottnar:

Fyllning:

Glasyr:

Garnering:

  • chokladströssel

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°C. Ta fram smöret så att det blir rumstempererat.

 

Häll mjölk, kakao, strösocker och salt i en kastrull och koka upp. Rör om då och då så det blir en fin chokladsmet. Låt chokladmjölken svalna.

 

Smörj och bröa en form ca 24 cm i diameter och med löstagbar kant.

 

Rör rumsvarmt smör och strösocker poröst, använd gärna elvisp. Tillsätt bakpulver och vaniljsocker. Tillsätt äggen, ett i taget, under kraftig omrörning, gärna med elvisp (kör bara några sekunder till en jämn smet). Häll sedan i chokladmjölken och vetemjöl och rör ihop allt till en smet (går bra med elvisp på låg hastighet).

 

Häll smeten i den bröade formen och grädda kakan i nedre delen av ugnen i ca 40 minuter. Låt kakan svalna med handduk över.

 

Dela kakan i två bottnar. Lägg den ena bottnen på ett tårtfat. Vispa grädden. Mosa eller skär bananerna i skivor. Bre lite av grädden på bottnen. Lägg på bananerna och sedan resten av grädden. Lägg sedan på den andra bottnen.

 

Gör glasyren genom att smälta chokladen på svag värme tillsammans med smöret och sockret. Tillsätt mjölken. Ställ sedan glasyren kallt så att den blir tjockare och mer tungrörd så att det blir lättare att bre på den på tårtan (annars rinner den bara av). Ställ gärna kastrullen i kallt vattenbad så svalnar den ganska snabbt. Rör om i den under tiden. Först händer inget men sedan blir den snabbt mycket tjockare.

 

Bred på glasyren och strö över chokladströssel. Låt tårtan stå kallt.

chokladmjölk

1. Häll mjölk, kakao, strösocker och salt i en kastrull. 2. Rör om då och då under tiden det kokar upp så det blir en fin chokladsmet. 3. Låt chokladmjölken svalna.

bröad form och smör-sockerblandning

4. Smörj och bröa en form. 5. Rumsvarmt smör och socker. 6. Smör och socker blandat, med elvisp.

smeten till chokladbottnarna

7. Rör i äggen, ett i taget, kör gärna med elvisp, bara några sekunder till en jämn smet. 8. Smör, socker, vaniljsocker, bakpulver och äggen i en jämn smet. 9. Tillsätt chokladmjölken och vetemjölet.

färdig chokladbotten-smet

10. Rör eller kör med elvisp till en jämn smet. 11. Häll smeten i den bröade formen och grädda sedan i ugnen. 12. Den färdiggräddade chokladbottnen.

dela chokladbottnen

13. Den färdiga chokladbottnen. Skär den i två delar. 14. Lägg den understa delen på ett tårtfat. 15. Bred på hälften av den vispade grädden och lägg bananskivor ovanpå

Fyllningen och lägg ihop tårtan

16. Lägg på alla bananskivorna. 17. Bred på resten av grädden. 18. Lägg på översta chokladbottnen.

Glasyren till tårtan

19: Gör glasyren. Smält choklad, smör och socker. 20. Låt glasyren tjockna tills den är som på bilden. 21. Klicka på glasyren på tårtan och bred ut den.

Färdig chokladtårta

22. Bred ut glasyren och gör ev mönster i den. 23. Strö på strösssel. 24. En tårtbit serverad med lite hallon.

gaffel Serveringstips:

Servera gärna med hallon och vispad grädde.

glödlampa Tips:

Man kan skära tårtbotten i 3 delar och göra 2 olika fyllningar. Fyllningar kan man välja själv vad man vill ha. Förslag: Hallon, banan, grädde, vaniljkräm.

hållbarhet och förvaring Hållbarhet och förvaring:

Håller sig en vecka i kylskåp.


FILM tips!

NU blev de mest komedi.. Men nästa gång ska jag slänga in lite mer av de andra också!

Seven Pounds

Ben Thomas är en man som står inför ett vägskäl i livet och som söker efter ett sätt att lätta sitt skuldtyngda samvete. Han upptäcker att han har möjlighet att förändra livet för sju främlingar som alla förtjänar en andra chans. Men när en av dem fångar hans hjärta måste han bestämma sig för om han ska avslöja sin hemlighet - även om det innebär att han får ge upp sitt nya kall.

10/10 !

Outlander

Kainan, en man från en annan värld kraschlandar på jorden med sin märkliga farkost, mitt under vikingatiden. Men han kommer inte ensam. En fruktansvärd varelse vid namn Moorwen kommer honom tätt i spåren och förintar allt i sin väg i jakt på rymdfararen. Kainan lyckas till slut liera sig med vikingarna och avancerad teknologi möter nu järnålderns primitiva teknik i kampen mot monstret.

9/10

Role Models

Två försäljare, Danny och Wheeler, kraschar höga på sin egen energidryck företagets bil. De ställs inför rätta och domaren låter dom välja mellan att skaka galler eller göra 150 timmars samhällstjänst på ett stödcenter för ungdomar. Efter bara en dag med ungdomarna ter sig fängelset som rena drömtillvaron. När centrets föreståndare ger dom ett ultimatum tvingas Danny och Wheeler att använda sig av sin något omogna visdom för att klara de utmaningar som väntar. Världens sämsta förebilder kommer att visa att det ibland krävs ett rikspucko för att uppfostra ett barn.

10/10 !!

Dan in Real Life

När den ensamstående pappan Dan Ashburn träffar släkten stöter han oväntat på sin drömkvinna, som samtidigt råkar vara hans brors flickvän. Dan upptäcker snart att det är väldigt svårt att följa sina egna råd, även när man alltid har svar på allting.

Rolig film! haha xD 8/10

Bedtime Stories

När Skeeter Bronson sitter barnvakt åt sin systers barn berättar han de mest fantastiska godnattsagor, alltid med sig själv i hjälterollen. De hänförda barnen älskar berättelserna och bättrar gärna på dem med sina egna, fantasifulla bidrag. När delar av historierna plötsligt en dag blir verkliga vänds Skeeters liv upp och ned och han måste nu försöka hitta fram till sitt eget "lyckliga slut".

9,5/10

The Accidental Husband

Dr Emma Lloyd är en så kallad kärleksexpert. Varje dag slukar New Yorks radiolyssnare hennes kunniga handledning i kärleksfrågor och följer hennes råd – om allt från bröllopstårtor till plågsamma hämndmetoder! Men när hon en dag ger fel svar till fel kvinna får kärleksexperten en extremt arg och seriöst sexig brandman på halsen. Och så visar sig kärleken från sin mest osannolika och oförutsägbara sida!

Vad jag kommer ihåg så va den rätt kul:P 9/10

The Bucket List

När Carter Chambers för länge sedan gick på college, föreslog hans filosofiprofessor att eleverna skulle sammanställa en lista på saker de ville se, göra och åstadkomma i sina liv. Han kallade det för en"bucket list"efter uttrycket "kick the bucket" som betyder "trilla av pinn". Affärsmannen och miljardären Edward Cole har däremot aldrig sett en lista utan slut. Carter och Edward hamnar i samma sjukhusrum och har nu mycket tid att fundera på både vad som komma skall och det förflutna, och då inte minst hur mycket de har rått över själva i sina liv. Trots sina olikheter upptäcker de snart att de har två stora saker gemensamt: Ett behov att förlika sig med de personer de varit och alla val de har gjort, och en ohämmad önskan att tillbringa sin resterande tid med att göra allt som de drömt om.

9/10, Härliga gubbar dedär!

Year One

Efter att ha ätit ett äpple från kunskapens träd börjar Zed att ifrågasätta meningen med livet. Han hamnar på kant med invånarna i sin by och tvingas att fly med sin slöe vän Oh för att hitta svaren på sina frågor men det utmynnar istället i en episk resa genom historien och äventyr de aldrig kunnat drömma om.

9,5/10, KUL! eller så är de bara ja som har dålig humor;)

Zack and Miri make a porno

Vad gör man när elbolaget stänger av strömmen och de sista pengarna har gått till en mansdildo? Man kastar kläderna, slår på videokameran och börjar spela in ”Star Whores – The Movie”!

9/10, Fick sig några skratt;)

I Love You, Man

Den framgångsrika mäklaren Peter Klaven som, efter att ha förlovat sig med sina drömmars kvinna Zooey, till sin förtret upptäcker att han inte har någon manlig vän nära nog att vara hans best man. Peter ger sig genast ut på en rad bisarraoch obekväma ”mansdejter” i syfte att finna en sådan vän, vilket han också gör när han träffar Sydney Fife – en karismatisk man som älskar att ha kul, raka motsatsen till Peter, och de två männen fäster sig omedelbart vid varandra. Menju mer närstående de två männen blir, desto mer skadas Peters förhållande till Zooey och i slutändan tvingas han göra ett val mellan sin fästmö och sin nyfunne vän i en historia som på ett komiskt sätt utforskar vad som ligger i kärnan av manlig vänskap och vad det verkligen innebär att vara vänner

10/10


RSS 2.0