aidantaustaa -

FILM tips!

Nu blev de blir mer blandat:P

Zombieland

USA har blivit ödelagt av de levande döda, och en liten grupp överlevande måste försöka samarbeta för att klara kampen mot horden av zombies som är ute efter dem.

Haha en komedi film!;) Säger bara, dum idé att klä ut sig till zombie..... HAHA
Bio premiär: 2009-10-23.  Ja vissa har ju redan sett den .. (A)

The Taking of Pelham 1 2 3

Ett gäng tungt beväpnade gangsters ledda av den kallhamrade Mr Blue kapar ett tunnelbanetåg med passagerare och begär en skyhög lösensumma. Veteranen Zachary Garber, är polisen som förhandlar med kaparna och får de inte sin vilja igenom, kommer de att börja döda en efter en i gisslan. Allt är planerat in i minsta detalj, men frågan är hur kaparna ska kunna ta sig levande därifrån, fångade i en tunnel, omringade av poliser.

Brabra!:)

X-Men Origins: Wolverine

Hugh Jackman attackerar rollen som Wolverine ännu en gång! Denna adrenalinhöjdare sätter sina rakbladsvassa klor i Logan / Wolverines våldsamma och romantiska bakgrund. Vi får veta bakgrunden till hans komplicerade relation med Victor Creed / Sabretooth och mer om det olycksbådade Weapon X-program som är orsaken till hans ursprungliga raseri. På vägen möter Wolverine andra legendariska mutanter som Deadpool och Gambit. Förbered dig på ett djupare, mörkare och mer spektakulärt kapitel i X-men-sagan!

Jag tycker de är en hemskt bra film! Ja diggar wolverine;) Hugh jackman är hotstuff!

The Mist

David Drayton och hans unge son Billy ingår i en stor grupp livrädda människor som blir fångade i ett snabbköp efter att en märklig och utomjordiskt tät dimma dragit in över den lilla staden. David är den förste som inser att dimman döljer något – något dödligt som smyger omkring och vakar över dem, något skräckinjagande och omänskligt. Deras överlevnad är helt beroende av viljan att samarbeta – men är det möjligt, sett till den mänskliga naturen? Allt eftersom får förnuftet stiga åt sidan till förmån för fruktan och David börjar undra vad som skrämmer honom mest - varelserna utanför eller människorna vid hans sida?

BraBRA skräck!!! Och ja hatar skräck annars men de där va såååå bra!

Død snø ( Död snö )

En gammal ondska ligger gömd under snön i den norska fjällvärlden sedan Andra Världskriget. För sex ungdomar som sett fram emot en härlig skidsemester förvandlas tillvaron till en levande mardröm när de hotfulla skuggorna utanför deras ensliga stuga plötsligt tar form. De är nazister. Och zombies. Och de är förbannade!

Hahahaha så ja skrattade... Komdei/skräck/action typ:D

The Proposal

Den krävande kvinnliga chefen gifter sig med sin unge manlige assistent för att slippa skickas tillbaka till Canada. Det hela är bara ett skenäktenskap men de blir inte riktigt som dom har tänkt sig

Braaaaaa !

The Ugly Truth

För att få hjälp med sitt trassliga privatliv, ber en tv-producent (Katherine Heigl) om hjälp från en av reportrarna på tv-programmet (Gerard Butler), en riktig mansgris. Hon får genomgå en mängd olika test för att bevisa hans teorier om förhållanden och äkta kärlek. Hans smarta prov visar sig dock få oväntade resultat.

Braabraa :P skrattade i bio salen !

Into the Wild

Into the Wild” är inspirerad av den sanna historien om Christopher McCandless (Emile Hirsch), en ung man som överger sitt bekväma liv för att söka friheten på vägarna. Hans sökande leder honom till Alaskas vildmarker där han ställs inför sitt livs största utmaning.

In the Electric Mist

En prostituerad kvinna hittas mördad i Louisianas träskmarker. Spåren leder den luttrade polisen Dave Robicheaux till en gammal bekant, gangsterbossen Julie "Baby Feet" Balboni, som med järnhand styr New Orleans undre värld. När sedan nya detaljer kring ett 35 år gammalt mordfall kommer fram, upptäcker Robicheaux ett samband med den pågående utredningen. Plötsligt befinner han sig i en härva av mörka hemligheter, lögner och ond bråd död...

Juno

Juno MacGuff (Ellen Page) är en cool och självsäker tonåring som får en nio månaders utflykt i vuxenlivet när hon blir oplanerat gravid - och bestämmer sig för att leta rätt på de perfekta adoptivföräldrarna till sitt kommande barn. Med hjälp av sin charmigt blyge pojkvän (Michael Cera), sin stöttande pappa (J.K. Simmons) och rejäla styvmamma (Allison Janney) hittar Juno så småningom ett välbärgat par (Jennifer Garner och Jason Bateman) som längtar efter att få adoptera sitt första barn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0