Bilder från 18 sep 09 *<|:)



*<|:)

Alltså finns lite mer bilder men på min PIXBOX, Aidantaustaa.


Utsuddad Yara & jag på Allstars. ( inte så nöjd me håret men ja^^ )

Emil, jag & Miika:) Världens snällaste=) My funny people!

Camilla & jag

Emelie & Yara :)


Yara & Jag. ASG

Jag och Emelie.

A man apart



Sean Vetter (Vin Diesel) och hans partner Demetrius (Larenz Tate) är DEA-agenter som utkämpar ett långt knarkkrig på gränsen mellan USA och Mexico. De är de bästa inom sitt område, mycket för att de själva vuxit upp i ett av Los Angeles sämre kvarter och tvingats lära sig gatans lag. Efter sju år lyckas de sätta knarkkungen Lucero bakom lås och bom, men en mystisk figur som kallar sig "Diablo" tar snabbt chansen att ta över och han skyr inga medel. När några bryter sig in i Seans hus och mördar hans fru har Sean ingenting att förlora längre. Han fruktar inte för något i sin jakt på att ta fast mördaren och utöva sin personliga hämnd... När någon bryter sig in i Seans hus och mördar hans fru har Sean inget att förlora längre...

Rätt bra film! Nu börjar den igen, den visas på tv4 nu!! Bye!

FILM tips!

Här kommer 10 filmer jag tycker ni borde see! Har blandad film smak så de finns alltmöjligt !
Inte bara "tjejfilmer" !!!!


P.S I love you

Holly och Gerry är ett ungt par som varit gifta i 9 år och fortfarande älskar varandra innerligt. När så Gerry dör av en sjukdom står Holly ensam kvar utan att veta hur hon någonsin ska kunna gå vidare. Så börjar brev dyka upp till henne, brev som Gerry skrev innan han dog och som är menade ska hjälpa henne att börja leva igen.

Sjukt bra film tycker jag! Romantik/drama/komedi! 10 av 10!

The boat that rocked

År 1966 – under popmusikens gyllene era – sänder ett gäng halvtaskiga DJ:ar rock och pop 24 timmar om dygnet från piratstationen Radio Rock i Nordsjön. Dit kommer den 18-årige Carl som genast dras in i en rad galna händelser som kommer att förändra hans liv. Hans mor trodde att det skulle bli ordning på honom på båten – hon kunde inte ha haft mer fel!

haha så kul film! Fick mig några skratt;) 8,5 av 10.

Män som hatar kvinnor

Mikael Blomkvist, ekonomireporter, döms till fängelse för förtal av finansmannen Wennerström, och beslutar sig för att ta time-out från sitt jobb på tidskriften Millennium. I samma veva får han ett ovanligt uppdrag. Henrik Vanger, tidigare en av landets främsta industriledare, vill att Blomkvist ska skriva släkten Vangers historia. Men det visar sig snart bara vara en täckmantel för Blomkvists verkliga uppgift: att ta reda på vad som hänt Vangers unga släkting Harriet, som varit spårlöst försvunnen i snart fyrtio år. Till sin hjälp får han Lisbeth Salander, en ung strulig tjej, tatuerad och piercad, men också professionell hacker och med unika egenskaper som gör henne till en oslagbar researcher.

En film ni måste se!!! 10av10!

Vi hade i alla fall tur med vädret - igen

Nästan 30 år har gått och Gösta och Gun är pensionerade. Den här sommaren ska de resa till sonens bröllop i Göstas nyinköpta husbil. Gun vill egentligen flyga men går till slut med på att ta bilen och Gösta lovar att inte stressa upp sig utan att resan ska bli lugn och sansad. Naturligtvis blir det inte så, istället bjuds det på turbulenta möten med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och inte minst en råtta med smak för husbilsinredning…

Hojj så jag skrattade! 9 av 10!

Patrik 1,5


Göran och Sven har blivit godkända för adoption. Problemet är att det saknas givarländer som accepterar homosexuella föräldrar. En dag öppnar sig en möjlighet att få adoptera ett svenskt föräldralöst barn, "Patrik 1,5", men när Patrik anländer visar han sig vara någon annan än det trott. Ett kommatecken har hamnat fel i byråkratin och in kliver en femtonårig homofob med kriminellt förflutet.

hahaha så kul! SE DEN! 10av10

Australia

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om den brittiska aristokraten Sarah Ashley (Nicole Kidman) som reser till denna avlägsna kontinent med hopp om att rädda sin enda tillgång - en boskapsranch i samma storlek som Belgien. Men denna svindlande resa tillsammans med ranchens förman (Hugh Jackman) visar sig vara ett större äventyr än de någonsin kunnat förutse. Tillsammans upplever de en stormande kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien och ställs inför ett val som kommer att förändra deras liv för alltid.

Värsta romantiska ! BRA! och han är ju såååå snygg hugh jackman! 10av10

Marley and Me

Det nygifta paret John och Jennifer Grogan går i tankarna att skaffa barn men bestämmer sig för att först skaffa en hund. De fastnar för en söt golden retriever-valp som de döper till Marley. Marley visar sig vara ett riktigt yrväder och han vänder till en början helt upp och ned på deras tillvaro. Allt eftersom tiden går blir han dock en älskad del av familjen och den fasta punkten i John och Jennifers tillvaro när de tacklar livets upp- och nedgångar.

Jag som har vovve gillar ju denna film!:) Rolig och sorlig! 9,5av10

Taken - Extended Harder Cut

Den föredetta CIA-agenten Bryan får sig en smärre chock då han ringer sin 17-årige dotter Kim som är på semester i Paris tillsammans med väninnan Amanda. Medan far och dotter talar bryter sig plötsligt iskalla människohandlare in på hotellet och kidnappar de båda kvinnorna. De albanska gangstrarna får dock mer motstånd än vad de räknat med. Bryan är inte en man att leka med och han sätter in hela sin arsenal av effektiva och dödliga knep i kampen att fi nna Kim och Amanda och straffa deras kidnappare. Bryan har dock bara fyra dygn på sig att hitta fl ickorna innan de blir sålda till prostitution i ett främmande land och försvinner för alltid. En kapplöpning mot tiden har börjat...

Faaaaan så bra film! Tycker inte ni den är bra så Blä på er! 10av10 LÄTT!

Varg

Varg är en storslagen film om Klemens (Peter Stormare) och hans brorson Nejla som lever mitt i det norrländska landskapet på gränsen mellan Sverige och Norge. Klemens är en enstöring som mest sköter sig själv men kommer i konflikt med lagar som stiftas i Stockholm. Hans brorson Nejla ser upp till honom och vill till varje pris leva samma liv. Men vare sig hans mamma eller samhället vill låta detta ske. Allting ställs på sin spets när deras sätt att leva blir attackerat från ett oväntat håll, och de ser sig tvingade att handla utanför lag och rätt. Ett välriktat yxhugg ställer deras liv och relation på svåra prov. Vem kommer att ta på sig skulden för det som har hänt?

hojj ja gillar denna film!:) 10av10.

Gran Torino

Walt Kowalski är en fördomsfull, bitter krigsveteran som gått i pension. Han har inte mycket till övers för sin omgivning – särskilt svårt har han för sina närmaste grannar, en invandrarfamilj från Sydostasien. Han ertappar till råga på allt grannsonen med att försöka stjäla hans käraste ägodel, en Gran Torino. Men när det visar sig att ett ligistgäng tvingat honom till stöldförsöket tar den tjurskalliga veteranen på sig uppgiften att omvända honom och försvara sina tidigare hatobjekt.

10av10 säger jag bara !!!!!!

Kommer 10 till filmtips imorgon!!!!!

RSS 2.0